Friday, July 15, 2016

Re: [Avid-L2] AAF export fails with OSErr:-5000

 

What exactly was off in the media creations settings.  Was the destination drive being blocked or filtered out by media creations check boxes.  What settings did you change to get it to work.



---In Avid-L2@yahoogroups.com, <terrydop@...> wrote :

That was it! Thanks Mark!

> On Jul 14, 2016, at 9:00 PM, Terry Barnum terrydop@... [Avid-L2] <Avid-L2@yahoogroups.com> wrote:
>
> Thanks for the quick response Mark! I already left the office but will check first thing in the morning.
>
> -Terry
>
> > On Jul 14, 2016, at 8:39 PM, Mark Spano <cutandcover@...> wrote:
> >
> > What's your Media Creation settings set to for drive destination? When you make an AAF with embedded media, MC needs to first create OMFI MediaFiles in the Media Creation drive setting. Then it embeds that data into the AAF for your destination. -5000 is a permissions issue for the Media Creation drive.
> >
> >> On Thu, Jul 14, 2016 at 11:35 PM, Terry Barnum terrydop@... [Avid-L2] <Avid-L2@yahoogroups.com> wrote:
> >>
> >> So a weird thing started happening this afternoon. When trying to export an AAF for ProTools it almost immediately fails with an OSErr:-5000. For an instant before the error it says Converting.
> >>
> >> I've tried unchecking anything in the export dialog to do with converting, different editor settings, trashing the MCState, Site_Settings.avs, Site_Settings.xml and Site_Attributes, but no change. The destination drive is definitely writeable—I can export a ProRes Proxy QT of the sequence there without problem. But if I try to export an AAF with embedded files of the sequence it fails.
> >>
> >> If the only thing I change in the export dialog is from 'embedded files' to 'output to folder,' the export works fine to the destination drive. Something about embedded is now breaking it.
> >>
> >> I've shutdown and restarted, run Disk Utility to repair permissions on the boot SSD, tried another project that exported an AAF earlier in the day but now fails, tried a new, simple sequence with 2 audio tracks, and tried exporting to the desktop, all without any luck.
> >>
> >> I've never seen this before. Any ideas on how to fix?
> >>
> >> MC8.4.4, MacOS 10.9.5, IO Express, FibreJet
> >>
> >> Of course we're under deadline so thanks for any suggestions!
> >>
> >> -Terry
> >>
> >> Terry Barnum
> >> digital OutPost
> >> Carlsbad, CA
> >>
> >> http://www.dop.com
> >> 800/464-6434
> >
> >
> >
>
> Terry Barnum
> digital OutPost
> Carlsbad, CA
>
> http://www.dop.com
> 800/464-6434
>
>
>

Terry Barnum
digital OutPost
Carlsbad, CA

http://www.dop.com
800/464-6434

__._,_.___

Posted by: bigfish@pacbell.net
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (6)

Save time and get your email on the go with the Yahoo Mail app
Get the beautifully designed, lighting fast, and easy-to-use Yahoo Mail today. Now you can access all your inboxes (Gmail, Outlook, AOL and more) in one place. Never delete an email again with 1000GB of free cloud storage.

this is the Avid-L2

.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget