Saturday, February 11, 2012

Re: [Avid-L2] Checking exported MXF Op1a files

On Feb 11, 2012, at 3:47 PM, Job ter Burg (L2B) wrote:

> Works on the shorter clips, but when trying to import a 50 min. file, when the progress bar is at something like 20%, MC6 tells me there's a NO FRAME BOUNDARY error.

Back in ancient (AVR) days, that error would occasionally pop when the Avid was trying to close the first segment of a multi-segment file during digitize / capture. For example, digitizing rather noisy or complex footage at AVR 75 or AVR 77 might bail after just a few minutes with that NO FRAME BOUNDARY error -- and the numbers were right in the ballpark of where that first 2GB chunk would end and the second would start.

Sounds suspiciously similar… and I'll bet a dollar the problem is on import.

--

BYTEmonkeys
Creativity for your Creative
http://bytemonkeys.tv
692 N. High St., Suite 304
Columbus, OH 43215
614.824.1685

------------------------------------

Search the official Complete Avid-L archives at: http://archives.bengrosser.com/avid/
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2/

<*> Your email settings:
Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2/join
(Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
Avid-L2-digest@yahoogroups.com
Avid-L2-fullfeatured@yahoogroups.com

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
Avid-L2-unsubscribe@yahoogroups.com

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
http://docs.yahoo.com/info/terms/

[Avid-L2] Re: Was Can't resize Timeline Window. Now 6.0.1 TT weirdness.

 

Jeff, the bigger question is, with all the tools at your disposal, why are you mucking about in title tool?

--- In Avid-L2@yahoogroups.com, Jeff Krebs <rockinjeff@...> wrote:
>
> You are correct -
> 100% repeatable
>
> On Sat, Feb 11, 2012 at 12:30 PM, Roger <rogershuff@...> wrote:
>
> > **
> >
> >
> > Ah - or is it? On two Macs (one on 10.6.8 and one on 10.7.2) I find that
> > the settings for the first graphic object in the Avid TT stay around for
> > any other objects. If I make some text, change the fill colour, add a
> > border and a shadow etc, when I deselect that object and start a new one,
> > the same settings are applied so each parameter has to be reset. In earlier
> > versions this only happened if you changed parameters with the selection
> > tool active but no object selected. This is a right PITA, especially the
> > shadow as if softness has been applied, it means going into the Object menu
> > and setting the value to zero.
> >
> > On 11 Feb 2012, at 14:39, Jeff Krebs wrote:
> >
> > > At least title tool was fixed - could not access the controls in the 6.0
> > > release
> >
>
>
> [Non-text portions of this message have been removed]
>

__._,_.___
Recent Activity:
Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
.

__,_._,___

Re: [Avid-L2] Checking exported MXF Op1a files

 

Or use the Sony viewer (free, for mac and win), and / or use FCP an import
it there :-)
Or send it to the broadcaster, they check it anyways (automatic checks).

Bouke

VideoToolShed
van Oldenbarneveltstraat 33
6512 AS NIJMEGEN
The Netherlands
+31 24 3553311
www.videotoolshed.com
For large files:
http://dropbox.yousendit.com/BoukeVahl998172

----- Original Message -----
From: "Agustin Goya" <agustingoya@gmail.com>
To: <Avid-L2@yahoogroups.com>
Sent: Sunday, February 12, 2012 12:41 AM
Subject: RE: [Avid-L2] Checking exported MXF Op1a files

You could play the file with vlc or ffplay and check if something weird
appears during payback.
Just a thought.

Sent from my phone
-----Original Message-----
From: Job ter Burg (L2B)
Sent: 11/02/2012 18:47:51
Subject: [Avid-L2] Checking exported MXF Op1a files

L.S.,

Using MC6 and exporting a 1080i50 sequence as MXF Op1a MPEG50, 24bit, in
order to supply to a public broadcaster. Want to check the result, by
importing back into MC6. Works on the shorter clips, but when trying to
import a 50 min. file, when the progress bar is at something like 20%, MC6
tells me there's a NO FRAME BOUNDARY error.

Problem is: I don't know if the problem is in the export or the import.
Besides tracking the bug, I'm just trying to make sure that my exported MXF
will play at the broadcaster's end. Any tips how to play it back without
importing into Avid?

Thx
Job.

__._,_.___
Recent Activity:
Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
.

__,_._,___

RE: [Avid-L2] Checking exported MXF Op1a files

 

You could play the file with vlc or ffplay and check if something weird appears during payback.
Just a thought.

Sent from my phone
-----Original Message-----
From: Job ter Burg (L2B)
Sent: 11/02/2012 18:47:51
Subject: [Avid-L2] Checking exported MXF Op1a files

L.S.,

Using MC6 and exporting a 1080i50 sequence as MXF Op1a MPEG50, 24bit, in order to supply to a public broadcaster. Want to check the result, by importing back into MC6. Works on the shorter clips, but when trying to import a 50 min. file, when the progress bar is at something like 20%, MC6 tells me there's a NO FRAME BOUNDARY error.

Problem is: I don't know if the problem is in the export or the import. Besides tracking the bug, I'm just trying to make sure that my exported MXF will play at the broadcaster's end. Any tips how to play it back without importing into Avid?

Thx
Job.

__._,_.___
Recent Activity:
Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
.

__,_._,___

Re: [Avid-L2] Was Can't resize Timeline Window. Now 6.0.1 TT weirdness.

 

same code I guess - I'm on Windowz

On Sat, Feb 11, 2012 at 4:12 PM, Roger <rogershuff@yahoo.co.uk> wrote:
> Thanks for the confirmation.
>
> On 11 Feb 2012, at 20:48, Jeff Krebs wrote:
>
>> You are correct -
>> 100% repeatable
>>
>> On Sat, Feb 11, 2012 at 12:30 PM, Roger <rogershuff@yahoo.co.uk> wrote:
>>
>> > **
>> >
>> >
>> > Ah - or is it? On two Macs (one on 10.6.8 and one on 10.7.2) I find that
>> > the settings for the first graphic object in the Avid TT stay around for
>> > any other objects. If I make some text, change the fill colour, add a
>> > border and a shadow etc, when I deselect that object and start a new one,
>> > the same settings are applied so each parameter has to be reset. In earlier
>> > versions this only happened if you changed parameters with the selection
>> > tool active but no object selected. This is a right PITA, especially the
>> > shadow as if softness has been applied, it means going into the Object menu
>> > and setting the value to zero.
>> >
>> > On 11 Feb 2012, at 14:39, Jeff Krebs wrote:
>> >
>> > > At least title tool was fixed - could not access the controls in the 6.0
>> > > release
>> >
>>
>> [Non-text portions of this message have been removed]
>>
>>
>
> With best wishes,
> Roger Shufflebottom
> rogershuff@yahoo.co.uk
> +44 7973 543 660
>
>
>
>
>
>
> [Non-text portions of this message have been removed]
>
>
>
> ------------------------------------
>
> Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
> Yahoo! Groups Links
>
>
>

__._,_.___
Recent Activity:
Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
.

__,_._,___

Re: [Avid-L2] Checking exported MXF Op1a files

 



Thanks Robert.

> I'm assuming you want some sort of actual monitor output and audio meters
> and scopes and all that good stuff.

Not really, as that has all been verified and lined up. Just want to make sure the file plays back.

> If not, you can certainly use the Sony Clip Browser program.

Will try that too.
Also, I found I can AMA-link to the exported MXF. That works. Not sure why the export is not working.

J

__._,_.___
Recent Activity:
Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
.

__,_._,___

Re: [Avid-L2] Was Can't resize Timeline Window. Now 6.0.1 TT weirdness.

Thanks for the confirmation.

On 11 Feb 2012, at 20:48, Jeff Krebs wrote:

> You are correct -
> 100% repeatable
>
> On Sat, Feb 11, 2012 at 12:30 PM, Roger <rogershuff@yahoo.co.uk> wrote:
>
> > **
> >
> >
> > Ah - or is it? On two Macs (one on 10.6.8 and one on 10.7.2) I find that
> > the settings for the first graphic object in the Avid TT stay around for
> > any other objects. If I make some text, change the fill colour, add a
> > border and a shadow etc, when I deselect that object and start a new one,
> > the same settings are applied so each parameter has to be reset. In earlier
> > versions this only happened if you changed parameters with the selection
> > tool active but no object selected. This is a right PITA, especially the
> > shadow as if softness has been applied, it means going into the Object menu
> > and setting the value to zero.
> >
> > On 11 Feb 2012, at 14:39, Jeff Krebs wrote:
> >
> > > At least title tool was fixed - could not access the controls in the 6.0
> > > release
> >
>
> [Non-text portions of this message have been removed]
>
>

With best wishes,
Roger Shufflebottom
rogershuff@yahoo.co.uk
+44 7973 543 660


[Non-text portions of this message have been removed]

------------------------------------

Search the official Complete Avid-L archives at: http://archives.bengrosser.com/avid/
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2/

<*> Your email settings:
Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2/join
(Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
Avid-L2-digest@yahoogroups.com
Avid-L2-fullfeatured@yahoogroups.com

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
Avid-L2-unsubscribe@yahoogroups.com

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
http://docs.yahoo.com/info/terms/

Re: [Avid-L2] Checking exported MXF Op1a files

I'm assuming you want some sort of actual monitor output and audio meters
and scopes and all that good stuff.

If not, you can certainly use the Sony Clip Browser program. If you do need
real monitoring, then the only solution I've come across is to export that
file to a Sony XDCAM disc and play back in a PDWHD 1500 deck.


---
Rob Lawson
System Administrator, ACSR ISIS, Windows & Interplay
CBS News


On Sat, Feb 11, 2012 at 3:47 PM, Job ter Burg (L2B) <Job_L2@terburg.com>wrote:

> **
>
>
> L.S.,
>
> Using MC6 and exporting a 1080i50 sequence as MXF Op1a MPEG50, 24bit, in
> order to supply to a public broadcaster. Want to check the result, by
> importing back into MC6. Works on the shorter clips, but when trying to
> import a 50 min. file, when the progress bar is at something like 20%, MC6
> tells me there's a NO FRAME BOUNDARY error.
>
> Problem is: I don't know if the problem is in the export or the import.
> Besides tracking the bug, I'm just trying to make sure that my exported MXF
> will play at the broadcaster's end. Any tips how to play it back without
> importing into Avid?
>
> Thx
> Job.
>
>


[Non-text portions of this message have been removed]

------------------------------------

Search the official Complete Avid-L archives at: http://archives.bengrosser.com/avid/
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2/

<*> Your email settings:
Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2/join
(Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
Avid-L2-digest@yahoogroups.com
Avid-L2-fullfeatured@yahoogroups.com

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
Avid-L2-unsubscribe@yahoogroups.com

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
http://docs.yahoo.com/info/terms/

Re: [Avid-L2] Was Can't resize Timeline Window. Now 6.0.1 TT weirdness.

 

You are correct -
100% repeatable

On Sat, Feb 11, 2012 at 12:30 PM, Roger <rogershuff@yahoo.co.uk> wrote:

> **
>
>
> Ah - or is it? On two Macs (one on 10.6.8 and one on 10.7.2) I find that
> the settings for the first graphic object in the Avid TT stay around for
> any other objects. If I make some text, change the fill colour, add a
> border and a shadow etc, when I deselect that object and start a new one,
> the same settings are applied so each parameter has to be reset. In earlier
> versions this only happened if you changed parameters with the selection
> tool active but no object selected. This is a right PITA, especially the
> shadow as if softness has been applied, it means going into the Object menu
> and setting the value to zero.
>
> On 11 Feb 2012, at 14:39, Jeff Krebs wrote:
>
> > At least title tool was fixed - could not access the controls in the 6.0
> > release
>

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Recent Activity:
Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
.

__,_._,___

[Avid-L2] Checking exported MXF Op1a files

 

L.S.,

Using MC6 and exporting a 1080i50 sequence as MXF Op1a MPEG50, 24bit, in order to supply to a public broadcaster. Want to check the result, by importing back into MC6. Works on the shorter clips, but when trying to import a 50 min. file, when the progress bar is at something like 20%, MC6 tells me there's a NO FRAME BOUNDARY error.

Problem is: I don't know if the problem is in the export or the import. Besides tracking the bug, I'm just trying to make sure that my exported MXF will play at the broadcaster's end. Any tips how to play it back without importing into Avid?

Thx
Job.

__._,_.___
Recent Activity:
Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
.

__,_._,___

Re: [Avid-L2] Should Google buy Avid...

 

Nicely played, sir.

- Rich :-)

At 10:08 AM 2/10/2012 -0800, you wrote:
>First thing they would do is bring the old "Lift" button back. Then after
>you use it 20 times you would start seeing ads for gym memberships showing
>up in the title tool.
>
>One could only imagine what type of ads would start showing up after over
>use of the "Trim Tail" button!
>
>Mike
>M2 Digital Post
>San Diego, CA.
>
>
>
>On Feb 10, 2012, at 8:32 AM, Terence Curren wrote:
>
> > Forbes thinks so.
> >
> > http://tinyurl.com/87egtnb
> >
> >
>
>
>
>[Non-text portions of this message have been removed]
>
>
>
>------------------------------------
>
>Search the official Complete Avid-L archives
>at: http://archives.bengrosser.com/avid/
>Yahoo! Groups Links
>
>
>

__._,_.___
Recent Activity:
Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
.

__,_._,___

[Avid-L2] Was Can't resize Timeline Window. Now 6.0.1 TT weirdness.

 

Ah - or is it? On two Macs (one on 10.6.8 and one on 10.7.2) I find that the settings for the first graphic object in the Avid TT stay around for any other objects. If I make some text, change the fill colour, add a border and a shadow etc, when I deselect that object and start a new one, the same settings are applied so each parameter has to be reset. In earlier versions this only happened if you changed parameters with the selection tool active but no object selected. This is a right PITA, especially the shadow as if softness has been applied, it means going into the Object menu and setting the value to zero.

On 11 Feb 2012, at 14:39, Jeff Krebs wrote:

> At least title tool was fixed - could not access the controls in the 6.0
> release
>
> On Fri, Feb 10, 2012 at 9:27 AM, Roger Shufflebottom <rogershuff@yahoo.co.uk
>> wrote:
>
>> **
>>
>>
>> OK - thanks - I trashed settings and made a new User and it is stil
>> there - bin extremity sticks to edge of monitor.
>>
>>
>> On 10/02/2012 14:17, Benjamin Hershleder wrote:
>>>
>>>
>>> Hi Roger,
>>> I reverted to 6.0.0 and this resizing bug went away.
>>> It's actually a known issue and a bug report has been made.
>>> I guess it's sporadic and not everyone is experiencing it . . . so I'm
>> not sure what the conditions are that cause it.
>>>
>>> Cheers!
>>> B
>>>
>>>
>>> Benjamin Hershleder
>>> http://ContactBen.com
>>> http://Hershleder.com
>>>
>>> Wear It In Post!
>>> Fun T-shirts, mousepads, mugs& more
>>> for Post Production Professionals
>>> http://www.WearItInPost.com
>>>
>>> On Feb 10, 2012, at 6:00 AM, Roger Shufflebottom wrote:
>>>
>>>> Well . . . not seeing this with my Timeline but I am seeing it with a
>>>> bin with several other tabbed bins in there. Drag bottom corner out a
>>>> little and it jams. I can move it around but not resize it. May be a
>>>> user setting issue as I see it in one location with one bunch of
>>>> settings but not in another. Deleting bin layout makes no diffference.
>>>>
>>>> On 08/02/2012 04:20, Benjamin Hershleder wrote:
>>>>> Oliver, I couldn't find a way to unlock it other than switching to a
>> custom Timeline View I'd made which was smaller for taking screen snap
>> shots. Like you, I did notice that if I didn't make the window too big I
>> could continue to resize it, but once it touched the edge of the screen:
>> lock-o-rama.
>>>>>
>>>>> I was also concerned when out of nowhere, when I was doing nothing at
>> all (other than testing the Timeline Window resize thing), all 8 of my
>> processors jumped to about 50% and all the fans kicked in. It would't stop
>> on its own so I quit. I also decided to go back to the .0 release.
>>>>>
>>>>> Thanks for verifying that weirdness . . . nice to know it's not just
>> me ;)
>>>>>
>>>>> Cheers,
>>>>>
>>>>> B
>>>>>
>>>>>
>>>>> Benjamin Hershleder
>>>>> http://ContactBen.com
>>>>> http://Hershleder.com
>>>>>
>>>>> Wear It In Post!
>>>>> Fun T-shirts, mousepads, mugs& more
>>>>> for Post Production Professionals
>>>>> http://www.WearItInPost.com
>>>>>
>>>>> On Feb 7, 2012, at 7:22 PM, oliverpetersvidy wrote:
>>>>>
>>>>>>> Benjamin Hershleder wrote:
>>>>>>> the Timeline Window will still lock (not allow
>>>>>>> resizing) when it reaches a particular size (e.g. the
>>>>>>> exact width of my laptop screen).
>>>>>> Same thing here. If you get it too large, you can't reduce it.
>> However, what worked for me was to minimize the window and then enlarge it
>> again. This seems to let you grab the edge and scale the size again. (On a
>> Mac.) Just don't stretch it all the way to the edge.
>>>>>>
>>>>>> - Oliver
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>> [Non-text portions of this message have been removed]
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> ------------------------------------
>>>>>
>>>>> Search the official Complete Avid-L archives at:
>> http://archives.bengrosser.com/avid/
>>>>> Yahoo! Groups Links
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>> --
>>>> With Best Wishes,
>>>> Roger Shufflebottom
>>>> +44 7973 543660
>>>>
>>>> [Non-text portions of this message have been removed]
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>> [Non-text portions of this message have been removed]
>>>
>>>
>>>
>>> ------------------------------------
>>>
>>> Search the official Complete Avid-L archives at:
>> http://archives.bengrosser.com/avid/
>>> Yahoo! Groups Links
>>>
>>>
>>>
>>
>> --
>> With Best Wishes,
>> Roger Shufflebottom
>> +44 7973 543660
>>
>> [Non-text portions of this message have been removed]
>>
>>
>>
>
>
> [Non-text portions of this message have been removed]
>
>
>
> ------------------------------------
>
> Search the official Complete Avid-L archives at: http://archives.bengrosser.com/avid/
> Yahoo! Groups Links
>
>
>

With best wishes,
Roger Shufflebottom
rogershuff@yahoo.co.uk
+44 7973 543 660

__._,_.___
Recent Activity:
Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
.

__,_._,___

Re: [Avid-L2] Re: Seagate Go flex issues

 

Thanks for info

Sent from my iPhone

On Feb 11, 2012, at 8:41 AM, "David" <k27usa@yahoo.com> wrote:

> Lou - we've been using GoFlex for Mac, 2TB (both the silver & the black ones) for some of our "remote" based projects and have NOT had only so-so luck with them. It's ironic because I have just now returned from my local Apple store where I just picked up a Hitachi G-Tech 2TB drive, as we are experiencing very similar issues with a GoFlex for Mac, 2TB (silver color) using the same specs as you, FW 800.
> FWIW, the 'silver' ones seem FAR MORE problematic than the BLACK ones do.
>
> Sorry I can't offer any more specific info, just know you're not alone with the Seagate GoFlex dive issues. I've also seen posts here on the L that basically say the same thing - avoid the Seagate GoFlex drives whenever possible.
>
> Good Luck,
>
> Dave B
>
> --- In Avid-L2@yahoogroups.com, Lou Wirth <loutv@...> wrote:
> >
> > I just got a Seagate, GoFlex for Mac, 3TB to dump some overflow media onto for a while. Trying to copy media mover offline folder. Right now about 750 Gigs. But it only goes for a few minutes and then it stops giving me the "media mover can't copy, files in use" error.
> >
> > Not sure if this is a file size issue or drive issue. Firewire 800 connection. After that error, if I go to dump the files, I get "error -50) Have to restart to dump the files off the seagate.
> >
> > Drive was formatted with Mac Drive utility.
> >
> > thanks
> > Lou
> > Lou Wirth Productions
> > 500Tamal Plaza, Suite 522
> > Corte Madera, CA 94925
> > www.louwirth.com
> > 415-924-9411p
> >
>
>

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Recent Activity:
Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
.

__,_._,___

[Avid-L2] Re: Seagate Go flex issues

 

Lou - we've been using GoFlex for Mac, 2TB (both the silver & the black ones) for some of our "remote" based projects and have NOT had only so-so luck with them. It's ironic because I have just now returned from my local Apple store where I just picked up a Hitachi G-Tech 2TB drive, as we are experiencing very similar issues with a GoFlex for Mac, 2TB (silver color) using the same specs as you, FW 800.
FWIW, the 'silver' ones seem FAR MORE problematic than the BLACK ones do.

Sorry I can't offer any more specific info, just know you're not alone with the Seagate GoFlex dive issues. I've also seen posts here on the L that basically say the same thing - avoid the Seagate GoFlex drives whenever possible.

Good Luck,

Dave B

--- In Avid-L2@yahoogroups.com, Lou Wirth <loutv@...> wrote:
>
> I just got a Seagate, GoFlex for Mac, 3TB to dump some overflow media onto for a while. Trying to copy media mover offline folder. Right now about 750 Gigs. But it only goes for a few minutes and then it stops giving me the "media mover can't copy, files in use" error.
>
> Not sure if this is a file size issue or drive issue. Firewire 800 connection. After that error, if I go to dump the files, I get "error -50) Have to restart to dump the files off the seagate.
>
> Drive was formatted with Mac Drive utility.
>
> thanks
> Lou
> Lou Wirth Productions
> 500Tamal Plaza, Suite 522
> Corte Madera, CA 94925
> www.louwirth.com
> 415-924-9411p
>

__._,_.___
Recent Activity:
Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
.

__,_._,___

[Avid-L2] OT: North American Spanish Translation

 


Good Morning All -

Looking for recommendations on getting a translation to North American Spanish, and VO cut for a 5
-7 minute training video.

My Spanish is good enough that I can probably replace the English track without too much trouble,
but I need the translation and read done, and I need a rough cost to tell the client. MP3
delivery over the web is fine. Video in English can be provided for a reference.

Thanks!
Mark

--
S.R. Productions
195 W Broad St
Salunga PA 17538
717-393-5504 / Cell 717-203-0976

__._,_.___
Recent Activity:
Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
.

__,_._,___

Re: [Avid-L2] Re: Update to 6.01 = Can't resize Timeline Window

At least title tool was fixed - could not access the controls in the 6.0
release

On Fri, Feb 10, 2012 at 9:27 AM, Roger Shufflebottom <rogershuff@yahoo.co.uk
> wrote:

> **
>
>
> OK - thanks - I trashed settings and made a new User and it is stil
> there - bin extremity sticks to edge of monitor.
>
>
> On 10/02/2012 14:17, Benjamin Hershleder wrote:
> >
> >
> > Hi Roger,
> > I reverted to 6.0.0 and this resizing bug went away.
> > It's actually a known issue and a bug report has been made.
> > I guess it's sporadic and not everyone is experiencing it . . . so I'm
> not sure what the conditions are that cause it.
> >
> > Cheers!
> > B
> >
> >
> > Benjamin Hershleder
> > http://ContactBen.com
> > http://Hershleder.com
> >
> > Wear It In Post!
> > Fun T-shirts, mousepads, mugs& more
> > for Post Production Professionals
> > http://www.WearItInPost.com
> >
> > On Feb 10, 2012, at 6:00 AM, Roger Shufflebottom wrote:
> >
> >> Well . . . not seeing this with my Timeline but I am seeing it with a
> >> bin with several other tabbed bins in there. Drag bottom corner out a
> >> little and it jams. I can move it around but not resize it. May be a
> >> user setting issue as I see it in one location with one bunch of
> >> settings but not in another. Deleting bin layout makes no diffference.
> >>
> >> On 08/02/2012 04:20, Benjamin Hershleder wrote:
> >>> Oliver, I couldn't find a way to unlock it other than switching to a
> custom Timeline View I'd made which was smaller for taking screen snap
> shots. Like you, I did notice that if I didn't make the window too big I
> could continue to resize it, but once it touched the edge of the screen:
> lock-o-rama.
> >>>
> >>> I was also concerned when out of nowhere, when I was doing nothing at
> all (other than testing the Timeline Window resize thing), all 8 of my
> processors jumped to about 50% and all the fans kicked in. It would't stop
> on its own so I quit. I also decided to go back to the .0 release.
> >>>
> >>> Thanks for verifying that weirdness . . . nice to know it's not just
> me ;)
> >>>
> >>> Cheers,
> >>>
> >>> B
> >>>
> >>>
> >>> Benjamin Hershleder
> >>> http://ContactBen.com
> >>> http://Hershleder.com
> >>>
> >>> Wear It In Post!
> >>> Fun T-shirts, mousepads, mugs& more
> >>> for Post Production Professionals
> >>> http://www.WearItInPost.com
> >>>
> >>> On Feb 7, 2012, at 7:22 PM, oliverpetersvidy wrote:
> >>>
> >>>>> Benjamin Hershleder wrote:
> >>>>> the Timeline Window will still lock (not allow
> >>>>> resizing) when it reaches a particular size (e.g. the
> >>>>> exact width of my laptop screen).
> >>>> Same thing here. If you get it too large, you can't reduce it.
> However, what worked for me was to minimize the window and then enlarge it
> again. This seems to let you grab the edge and scale the size again. (On a
> Mac.) Just don't stretch it all the way to the edge.
> >>>>
> >>>> - Oliver
> >>>>
> >>>>
> >>>
> >>> [Non-text portions of this message have been removed]
> >>>
> >>>
> >>>
> >>> ------------------------------------
> >>>
> >>> Search the official Complete Avid-L archives at:
> http://archives.bengrosser.com/avid/
> >>> Yahoo! Groups Links
> >>>
> >>>
> >>>
> >> --
> >> With Best Wishes,
> >> Roger Shufflebottom
> >> +44 7973 543660
> >>
> >> [Non-text portions of this message have been removed]
> >>
> >>
> >
> >
> > [Non-text portions of this message have been removed]
> >
> >
> >
> > ------------------------------------
> >
> > Search the official Complete Avid-L archives at:
> http://archives.bengrosser.com/avid/
> > Yahoo! Groups Links
> >
> >
> >
>
> --
> With Best Wishes,
> Roger Shufflebottom
> +44 7973 543660
>
> [Non-text portions of this message have been removed]
>
>
>


[Non-text portions of this message have been removed]

------------------------------------

Search the official Complete Avid-L archives at: http://archives.bengrosser.com/avid/
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2/

<*> Your email settings:
Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2/join
(Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
Avid-L2-digest@yahoogroups.com
Avid-L2-fullfeatured@yahoogroups.com

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
Avid-L2-unsubscribe@yahoogroups.com

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
http://docs.yahoo.com/info/terms/

There was an error in this gadget