Saturday, September 28, 2013

RE: Re: [Avid-L2] Another file transfer service

 

WeTransfer, SugarSync, DropBox, Adobe CC, Google Drive. All work fine. Depends on if you need R&A annotation. A shop I work with invested in Axle and put it on their server, which is outward facing to the internet. They can post local files for R&A, send the client a URL and the client can log right in and add time-code-based comments. These in turn can be imported via XML to PPro, FCP, FCP X.


- Oliver

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (14)
Recent Activity:
.

__,_._,___

Friday, September 27, 2013

Re: [Avid-L2] Another file transfer service

 

For review I was using xprove.com but have recently switched to arc9.com

Their annotate tools are much better letting clients draw on screen add text etc.

Mike


On 28 Sep, 2013, at 5:26 am, Terry Barnum <terry@dop.com> wrote:

 

Copy.com looks pretty cool, but I was wondering about pixelflow.com's collaboration and web review and collaboration abilities. They offer a free basic account so I'll probably just try it out but I thought if anyone here was already using it and had good or bad experience to share that would be helpful.

Thanks,
-Terry

On Sep 27, 2013, at 2:32 PM, Dennis Degan <DennyD1@verizon.net> wrote:

>
>
>
> I say:
>
> I REALLY like "Copy". You start off with more free storage than other FT services, you can transfer large files using their software, and if you get others to sign up, each added subscriber gets BOTH of you an additional 5GB! The more you sign up the more storage you can get. Sign up for "Copy" by going to this link and we'll BOTH get an additional 5GB of free storage:
> <https://copy.com?r=8uYFv6>
>
> Dennis Degan, Video Editor-Consultant-Knowledge Bank
> NBC Today Show, New York
>
>
> On Sep 27, 2013, at 3:37 PM, Terry Barnum wrote:
>
>> Has anyone tried www.pixelflow.com?
>>
>> Thanks,
>> -Terry
>>
>> On May 8, 2013, at 10:16 AM, Roger <rogershuff@yahoo.co.uk> wrote:
>>
>>> Seconded (thirded?). I prefer it to Dropbox. No passwords, no 'invitaion to share'. Just send the link.
>>>
>>> On 6 May 2013, at 10:00, Christopher Pitbladdo wrote:
>>>
>>>> Like Job, I've been delighted with wetransfer... It's completely changed the way that I distribute stuff for viewings... The days of my clients be ing confused by FTP are gone!
>>>>
>>>> On 5 May 2013, at 21:41, "Job ter Burg (L2B)" <Job_L2@terburg.com> wrote:
>>>>
>>>>>
>>>>> I'm a pretty bug fan of WeTransfer. 2GB uploads for free. Speedy, too.
>>>>>
>>>>> Also a paid version now: 5GB uploads and 50GB of permanent storag for 10 EUR/month.
>>>>>>
>>>>>> On 4 mei 2013, at 16:19, Terence Curren <tcurren@aol.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Has anyone here tried these folks? Feedback?
>>>>>>>
>>>>>>> <<https://digitalpigeon.com/>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>> [Non-text portions of this message have been removed]
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>> With best wishes,
>>>> Roger Shufflebottom
>>>> +44 7973 543 660
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> [Non-t ext portions of this message have been removed]
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> ------------------------------------
>>>>
>>>> Search the official Complete Avid-L archives at: http://archives.bengrosser.com/avid/
>>>> Yahoo! Groups Links
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>> Terry Barnum
>>> digital OutPost
>>> http://www.dop.com
>>>
>>>
>>>
>>> ------------------------------------
>>>
>>> Yahoo! Groups Links
>>>
>>>
>>>
>
>
>
>
>
>

Terry Barnum
digital OutPost
http://www.dop.com

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (13)
Recent Activity:
.

__,_._,___

Re: [Avid-L2] Another file transfer service

 

Copy.com looks pretty cool, but I was wondering about pixelflow.com's collaboration and web review and collaboration abilities. They offer a free basic account so I'll probably just try it out but I thought if anyone here was already using it and had good or bad experience to share that would be helpful.

Thanks,
-Terry

On Sep 27, 2013, at 2:32 PM, Dennis Degan <DennyD1@verizon.net> wrote:

>
>
>
> I say:
>
> I REALLY like "Copy". You start off with more free storage than other FT services, you can transfer large files using their software, and if you get others to sign up, each added subscriber gets BOTH of you an additional 5GB! The more you sign up the more storage you can get. Sign up for "Copy" by going to this link and we'll BOTH get an additional 5GB of free storage:
> <https://copy.com?r=8uYFv6>
>
> Dennis Degan, Video Editor-Consultant-Knowledge Bank
> NBC Today Show, New York
>
>
> On Sep 27, 2013, at 3:37 PM, Terry Barnum wrote:
>
>> Has anyone tried www.pixelflow.com?
>>
>> Thanks,
>> -Terry
>>
>> On May 8, 2013, at 10:16 AM, Roger <rogershuff@yahoo.co.uk> wrote:
>>
>>> Seconded (thirded?). I prefer it to Dropbox. No passwords, no 'invitaion to share'. Just send the link.
>>>
>>> On 6 May 2013, at 10:00, Christopher Pitbladdo wrote:
>>>
>>>> Like Job, I've been delighted with wetransfer... It's completely changed the way that I distribute stuff for viewings... The days of my clients be ing confused by FTP are gone!
>>>>
>>>> On 5 May 2013, at 21:41, "Job ter Burg (L2B)" <Job_L2@terburg.com> wrote:
>>>>
>>>>>
>>>>> I'm a pretty bug fan of WeTransfer. 2GB uploads for free. Speedy, too.
>>>>>
>>>>> Also a paid version now: 5GB uploads and 50GB of permanent storag for 10 EUR/month.
>>>>>>
>>>>>> On 4 mei 2013, at 16:19, Terence Curren <tcurren@aol.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Has anyone here tried these folks? Feedback?
>>>>>>>
>>>>>>> <<https://digitalpigeon.com/>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>> [Non-text portions of this message have been removed]
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>> With best wishes,
>>>> Roger Shufflebottom
>>>> +44 7973 543 660
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> [Non-t ext portions of this message have been removed]
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> ------------------------------------
>>>>
>>>> Search the official Complete Avid-L archives at: http://archives.bengrosser.com/avid/
>>>> Yahoo! Groups Links
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>> Terry Barnum
>>> digital OutPost
>>> http://www.dop.com
>>>
>>>
>>>
>>> ------------------------------------
>>>
>>> Yahoo! Groups Links
>>>
>>>
>>>
>
>
>
>
>
>

Terry Barnum
digital OutPost
http://www.dop.com

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (12)
Recent Activity:
.

__,_._,___

Re: [Avid-L2] Another file transfer service

 


I say:

I REALLY like "Copy".  You start off with more free storage than other FT services, you can transfer large files using their software, and if you get others to sign up, each added subscriber gets BOTH of you an additional 5GB!  The more you sign up the more storage you can get.  Sign up for "Copy" by going to this link and we'll BOTH get an additional 5GB of free storage:

Dennis Degan, Video Editor-Consultant-Knowledge Bank
    NBC Today Show, New York


On Sep 27, 2013, at 3:37 PM, Terry Barnum wrote:

Has anyone tried www.pixelflow.com?

Thanks,
-Terry

On May 8, 2013, at 10:16 AM, Roger <rogershuff@yahoo.co.uk> wrote:

Seconded (thirded?). I prefer it to Dropbox. No passwords, no 'invitaion to share'. Just send the link.

On 6 May 2013, at 10:00, Christopher Pitbladdo wrote:

Like Job, I've been delighted with wetransfer... It's completely changed the way that I distribute stuff for viewings... The days of my clients being confused by FTP are gone!

On 5 May 2013, at 21:41, "Job ter Burg (L2B)" <Job_L2@terburg.com> wrote:


I'm a pretty bug fan of WeTransfer. 2GB uploads for free. Speedy, too.

Also a paid version now: 5GB uploads and 50GB of permanent storag for 10 EUR/month.

On 4 mei 2013, at 16:19, Terence Curren <tcurren@aol.com> wrote:

Has anyone here tried these folks? Feedback?

<<https://digitalpigeon.com/>>


[Non-text portions of this message have been removed]



With best wishes,
Roger Shufflebottom
+44 7973 543 660





[Non-text portions of this message have been removed]



------------------------------------

Search the official Complete Avid-L archives at:   http://archives.bengrosser.com/avid/
Yahoo! Groups Links





Terry Barnum
digital OutPost
http://www.dop.com



------------------------------------

Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
   http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2/

<*> Your email settings:
   Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
   http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2/join
   (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
   Avid-L2-digest@yahoogroups.com
   Avid-L2-fullfeatured@yahoogroups.com

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
   Avid-L2-unsubscribe@yahoogroups.com

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
   http://info.yahoo.com/legal/us/yahoo/utos/terms/




__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (11)
Recent Activity:
.

__,_._,___

[Avid-L2] RE: sequence info issue with mixed frame rates

 

I have seen this in the past. If I would take a 23.976 sequence and open in a 59.94 the timing would be off. For a 30 sec spot it would read 37 sec or so.



---In avid-l2@yahoogroups.com, <domqsilverio@...> wrote:

Can you elaborate? What is the project format and what is the source fps?
Are you selecting the correct frame rate in your TC window?

On 9/26/2013 7:51 PM, chris@... wrote:
I've noticed when I have mixed frame rates in a sequence that my "in/out" or "duration" info is way off or not even close.  Is this normal?

Thanks for any info on this!

-Chris

I'm running MC7.02 on a Mac tower.  OS 10.7.5, 8 gigs of ram.

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (3)
Recent Activity:
.

__,_._,___

Re: [SPAM] [Avid-L2] Another file transfer service

 

Has anyone tried www.pixelflow.com?

Thanks,
-Terry

On May 8, 2013, at 10:16 AM, Roger <rogershuff@yahoo.co.uk> wrote:

> Seconded (thirded?). I prefer it to Dropbox. No passwords, no 'invitaion to share'. Just send the link.
>
> On 6 May 2013, at 10:00, Christopher Pitbladdo wrote:
>
>> Like Job, I've been delighted with wetransfer... It's completely changed the way that I distribute stuff for viewings... The days of my clients being confused by FTP are gone!
>>
>> On 5 May 2013, at 21:41, "Job ter Burg (L2B)" <Job_L2@terburg.com> wrote:
>>
>>>
>>> I'm a pretty bug fan of WeTransfer. 2GB uploads for free. Speedy, too.
>>>
>>> Also a paid version now: 5GB uploads and 50GB of permanent storag for 10 EUR/month.
>>>
>>> On 4 mei 2013, at 16:19, Terence Curren <tcurren@aol.com> wrote:
>>>
>>>> Has anyone here tried these folks? Feedback?
>>>>
>>>> <<https://digitalpigeon.com/>>
>>>
>>
>> [Non-text portions of this message have been removed]
>>
>>
>
> With best wishes,
> Roger Shufflebottom
> +44 7973 543 660
>
>
>
>
>
> [Non-text portions of this message have been removed]
>
>
>
> ------------------------------------
>
> Search the official Complete Avid-L archives at: http://archives.bengrosser.com/avid/
> Yahoo! Groups Links
>
>
>
>

Terry Barnum
digital OutPost
http://www.dop.com

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (10)
Recent Activity:
.

__,_._,___

[Avid-L2] RE: Help Weird Sequence Problem and of course at a deadline

 

It wouldn't open because I had the current copy of the same folder already ope.


OOOPS!


Thanks for the help.  


Tony



---In avid-l2@yahoogroups.com, <tcurren@...> wrote:

 What error message? You should move or copy / paste the bin file out of the attic. Then change the suffix to ".AVB". Let me know if you still get an error after doing that.



---In Avid-L2@yahoogroups.com, <avid-l2@yahoogroups.com> wrote:

Thanks everybody.


It turns out that it was a fade to black on the last shot of the sequence. I trimmed it back, re-did the fade and it all plays back OK now.

 

But the I still get an error message when I try to open a bin file from the attic.  That scares me.


Any helpful hints on that?


Tony Breuer



---In avid-l2@yahoogroups.com, <Greg@...> wrote:

And, is there any value in the 'repair sequences' command? I've never
needed it - but that subject came about here a few days ago.

from the 'useful console commands' list:

RepairSequences - Attempts to repair sequences with internal
inconsistencies

gh

-------------------------------------
Greg Huson
Chief
Greg (at) SecretHQ.com
www.SecretHQ.com
DigitalServiceStation.com



> -------- Original Message --------
> Subject: Re: [Avid-L2] RE: RE: Help Weird Sequence Problem and of course
> at a deadline
> From: John Beck <jb30343@...>
> Date: Fri, September 27, 2013 9:19 am
> To: Avid-L2@yahoogroups.com
>
>
> Tony, If it played using "play in/out" you should be able to get it to
> not play by moving your in/out marks, selecting all tracks... I've
> never seen (but I'm willing to accept) a case where the sequence
> wouldn't play using "play" but would using "play in/out" and marking the
> whole sequence. Regardless, you should be able to hunt down the bad
> clip, replace its media and get on with your work. Good luck. --J.B.
>
> tonybreuer@... wrote:
> >
> >
> > Thanks Terry. That's the one thing that I didn't try. I will try it
> > now. John Beck's test with the play in-to-out worked OK. But if I
> > try to play using the play button - same result. I will do the divide
> > and conquer routine now.
> >
> >
> > Tony Breuer
> >
> >
> >
> > ---In Avid-L2@yahoogroups.com, <avid-l2@yahoogroups.com> wrote:
> >
> > Sounds like a piece of corrupt media. Time to divide and conquer.
> >
> >
> > Make a DUPLICATE of your sequence, delete all audio tracks. Does it
> > play? If yes, then it's audio media. If no, then it's a video clip.
> >
> >
> > Delete the back half of the sequence. Does it play? If yes, then the
> > problem is in the back half. If no, then delete half of what is
> > remaining. Does it play? etc. Eventually you will isolate the bad
> > clip. It is either corrupt, in which case you will need to reimport,
> > capture, whatever, or got screwed up in the sequence which means recut
> > it in.
> >
> >
> >
> > ---In Avid-L2@yahoogroups.com, <avid-l2@yahoogroups.com> wrote:
> >
> > MAC Pro OS 10.8.5 2 x 2.26 GHz Quad Core 32 Gig Ram
> > Avid Symphony Software only v 6.0.4
> >
> > I was working yesterday on a film. I shut down to take a lunch break.
> > When I came back I rebooted and launched the Symphony The audio
> > tracks were rearranged so that there was A1 and A2 as normal then
> > blank buttons where A 3 thru A 10 should have been and then A 3 thru
> > A10 beneath that. There was also this error message:
> >
> >
> > Audio:PMM_INSUFFICIENT_MEDIA()
> >
> > Player version of frame duration is longer than actual (335) (334)
> >
> >
> > I could not play the sequence. I loaded the old sequence into the
> > source monitor and opened a new sequence. The Symphony would not let
> > me re-patch the track order. I pasted the old sequence into the new
> > and deleted the blank tracks and the audio tracks patched properly.
> > Then I could play the sequence. I finished what I was editing
> > exported for a screener and then shut down the Avid. I tried opening
> > and old version from the Attic. No good.
> >
> >
> > This morning I booted up and launched the Symphony. Same problem. I
> > trashed the MC State. Same result. I created a new project. and tried
> > opening the bin in that. Same problem. I tried marking an in and an
> > out on a portion of the sequence. Same problem. It won't let me play
> > the sequence.
> >
> >
> > Of course I am up against a firm deadline on Saturday.
> >
> >
> > Help.
> >
> >
> > Thanks
> >
> >
> > Tony Breuet
> >
> >
> >
> >
> >

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (11)
Recent Activity:
.

__,_._,___

[Avid-L2] RE: RE: Help Weird Sequence Problem and of course at a deadline

 

 What error message? You should move or copy / paste the bin file out of the attic. Then change the suffix to ".AVB". Let me know if you still get an error after doing that.



---In Avid-L2@yahoogroups.com, <avid-l2@yahoogroups.com> wrote:

Thanks everybody.


It turns out that it was a fade to black on the last shot of the sequence. I trimmed it back, re-did the fade and it all plays back OK now.

 

But the I still get an error message when I try to open a bin file from the attic.  That scares me.


Any helpful hints on that?


Tony Breuer



---In avid-l2@yahoogroups.com, <Greg@...> wrote:

And, is there any value in the 'repair sequences' command? I've never
needed it - but that subject came about here a few days ago.

from the 'useful console commands' list:

RepairSequences - Attempts to repair sequences with internal
inconsistencies

gh

-------------------------------------
Greg Huson
Chief
Greg (at) SecretHQ.com
www.SecretHQ.com
DigitalServiceStation.com



> -------- Original Message --------
> Subject: Re: [Avid-L2] RE: RE: Help Weird Sequence Problem and of course
> at a deadline
> From: John Beck <jb30343@...>
> Date: Fri, September 27, 2013 9:19 am
> To: Avid-L2@yahoogroups.com
>
>
> Tony, If it played using "play in/out" you should be able to get it to
> not play by moving your in/out marks, selecting all tracks... I've
> never seen (but I'm willing to accept) a case where the sequence
> wouldn't play using "play" but would using "play in/out" and marking the
> whole sequence. Regardless, you should be able to hunt down the bad
> clip, replace its media and get on with your work. Good luck. --J.B.
>
> tonybreuer@... wrote:
> >
> >
> > Thanks Terry. That's the one thing that I didn't try. I will try it
> > now. John Beck's test with the play in-to-out worked OK. But if I
> > try to play using the play button - same result. I will do the divide
> > and conquer routine now.
> >
> >
> > Tony Breuer
> >
> >
> >
> > ---In Avid-L2@yahoogroups.com, <avid-l2@yahoogroups.com> wrote:
> >
> > Sounds like a piece of corrupt media. Time to divide and conquer.
> >
> >
> > Make a DUPLICATE of your sequence, delete all audio tracks. Does it
> > play? If yes, then it's audio media. If no, then it's a video clip.
> >
> >
> > Delete the back half of the sequence. Does it play? If yes, then the
> > problem is in the back half. If no, then delete half of what is
> > remaining. Does it play? etc. Eventually you will isolate the bad
> > clip. It is either corrupt, in which case you will need to reimport,
> > capture, whatever, or got screwed up in the sequence which means recut
> > it in.
> >
> >
> >
> > ---In Avid-L2@yahoogroups.com, <avid-l2@yahoogroups.com> wrote:
> >
> > MAC Pro OS 10.8.5 2 x 2.26 GHz Quad Core 32 Gig Ram
> > Avid Symphony Software only v 6.0.4
> >
> > I was working yesterday on a film. I shut down to take a lunch break.
> > When I came back I rebooted and launched the Symphony The audio
> > tracks were rearranged so that there was A1 and A2 as normal then
> > blank buttons where A 3 thru A 10 should have been and then A 3 thru
> > A10 beneath that. There was also this error message:
> >
> >
> > Audio:PMM_INSUFFICIENT_MEDIA()
> >
> > Player version of frame duration is longer than actual (335) (334)
> >
> >
> > I could not play the sequence. I loaded the old sequence into the
> > source monitor and opened a new sequence. The Symphony would not let
> > me re-patch the track order. I pasted the old sequence into the new
> > and deleted the blank tracks and the audio tracks patched properly.
> > Then I could play the sequence. I finished what I was editing
> > exported for a screener and then shut down the Avid. I tried opening
> > and old version from the Attic. No good.
> >
> >
> > This morning I booted up and launched the Symphony. Same problem. I
> > trashed the MC State. Same result. I created a new project. and tried
> > opening the bin in that. Same problem. I tried marking an in and an
> > out on a portion of the sequence. Same problem. It won't let me play
> > the sequence.
> >
> >
> > Of course I am up against a firm deadline on Saturday.
> >
> >
> > Help.
> >
> >
> > Thanks
> >
> >
> > Tony Breuet
> >
> >
> >
> >
> >

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (10)
Recent Activity:
.

__,_._,___

[Avid-L2] RE: Help Weird Sequence Problem and of course at a deadline

 

Greg,


I ran that command, but I ran it after I had solved the original problem so I don't know if that worked or not.

Tony

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (9)
Recent Activity:
.

__,_._,___

[Avid-L2] RE: Help Weird Sequence Problem and of course at a deadline

 

Thanks everybody.


It turns out that it was a fade to black on the last shot of the sequence. I trimmed it back, re-did the fade and it all plays back OK now.

 

But the I still get an error message when I try to open a bin file from the attic.  That scares me.


Any helpful hints on that?


Tony Breuer



---In avid-l2@yahoogroups.com, <Greg@...> wrote:

And, is there any value in the 'repair sequences' command? I've never
needed it - but that subject came about here a few days ago.

from the 'useful console commands' list:

RepairSequences - Attempts to repair sequences with internal
inconsistencies

gh

-------------------------------------
Greg Huson
Chief
Greg (at) SecretHQ.com
www.SecretHQ.com
DigitalServiceStation.com



> -------- Original Message --------
> Subject: Re: [Avid-L2] RE: RE: Help Weird Sequence Problem and of course
> at a deadline
> From: John Beck <jb30343@...>
> Date: Fri, September 27, 2013 9:19 am
> To: Avid-L2@yahoogroups.com
>
>
> Tony, If it played using "play in/out" you should be able to get it to
> not play by moving your in/out marks, selecting all tracks... I've
> never seen (but I'm willing to accept) a case where the sequence
> wouldn't play using "play" but would using "play in/out" and marking the
> whole sequence. Regardless, you should be able to hunt down the bad
> clip, replace its media and get on with your work. Good luck. --J.B.
>
> tonybreuer@... wrote:
> >
> >
> > Thanks Terry. That's the one thing that I didn't try. I will try it
> > now. John Beck's test with the play in-to-out worked OK. But if I
> > try to play using the play button - same result. I will do the divide
> > and conquer routine now.
> >
> >
> > Tony Breuer
> >
> >
> >
> > ---In Avid-L2@yahoogroups.com, <avid-l2@yahoogroups.com> wrote:
> >
> > Sounds like a piece of corrupt media. Time to divide and conquer.
> >
> >
> > Make a DUPLICATE of your sequence, delete all audio tracks. Does it
> > play? If yes, then it's audio media. If no, then it's a video clip.
> >
> >
> > Delete the back half of the sequence. Does it play? If yes, then the
> > problem is in the back half. If no, then delete half of what is
> > remaining. Does it play? etc. Eventually you will isolate the bad
> > clip. It is either corrupt, in which case you will need to reimport,
> > capture, whatever, or got screwed up in the sequence which means recut
> > it in.
> >
> >
> >
> > ---In Avid-L2@yahoogroups.com, <avid-l2@yahoogroups.com> wrote:
> >
> > MAC Pro OS 10.8.5 2 x 2.26 GHz Quad Core 32 Gig Ram
> > Avid Symphony Software only v 6.0.4
> >
> > I was working yesterday on a film. I shut down to take a lunch break.
> > When I came back I rebooted and launched the Symphony The audio
> > tracks were rearranged so that there was A1 and A2 as normal then
> > blank buttons where A 3 thru A 10 should have been and then A 3 thru
> > A10 beneath that. There was also this error message:
> >
> >
> > Audio:PMM_INSUFFICIENT_MEDIA()
> >
> > Player version of frame duration is longer than actual (335) (334)
> >
> >
> > I could not play the sequence. I loaded the old sequence into the
> > source monitor and opened a new sequence. The Symphony would not let
> > me re-patch the track order. I pasted the old sequence into the new
> > and deleted the blank tracks and the audio tracks patched properly.
> > Then I could play the sequence. I finished what I was editing
> > exported for a screener and then shut down the Avid. I tried opening
> > and old version from the Attic. No good.
> >
> >
> > This morning I booted up and launched the Symphony. Same problem. I
> > trashed the MC State. Same result. I created a new project. and tried
> > opening the bin in that. Same problem. I tried marking an in and an
> > out on a portion of the sequence. Same problem. It won't let me play
> > the sequence.
> >
> >
> > Of course I am up against a firm deadline on Saturday.
> >
> >
> > Help.
> >
> >
> > Thanks
> >
> >
> > Tony Breuet
> >
> >
> >
> >
> >

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (8)
Recent Activity:
.

__,_._,___
There was an error in this gadget